KEHITTYMISEN KIITOTIE

YRITYKSEN SISÄLLE HYVÄÄ MIELTÄ, RIKKAITA KOKEMUKSIA JA YHTEINEN SUUNTA.
ASIAKKAILLE JA YHTEISTYÖKUMPPANEILLE HALUTTU NÄKYMÄ YRITYKSESTÄ KIINNOSTAVANA, KYVYKKÄÄNÄ KUMPPANINA, JOLLA ON KASVOT JA OMA PERSOONALLINEN IDENTITEETTI.

ONGELMA:
Miltä yritys näyttää asiakkaille ja yhteistyökumppaneille?

RATKAISU:
Sisäinen & ulkoinen arvojen vahvistaminen ja niiden esilletuominen ymmärrettävästi.
Sisäinen tehokkuus = Ulkoinen mahdollisuus

 

Sinä olet oman yrityksesi rallikuski. Me rakennamme radan,
joka johdattaa maaliviivan ylitse ja toimimme kartturinasi matkan ajan.

Sisäisestä vahvuudesta myyvä kokemus

Löydämme yrityksen tai yrittäjän omat vahvuudet, jotka tukevat tehokasta ja mielekästä tekemistä. Tämä toimii yrityksen moottorina liiketoiminnalle. Luomme näistä vahvuuksista tavan, joka toimii vahvana, positiivisena identiteettinä ja lähtökohtana yritystoiminnan tuottamille tuotteille tai palveluille ja niiden markkinoinnille.

 

Sinä teit sen, me näytämme sen maailmalle

Luomme tuotteesta tai palvelusta ymmärrettävän ja helposti ostettavan tuotteen, joka erottuu positiivisesti kilpailijoistaan ja luo asiakkaalle tunteen, että ”tätä minä juuri tarvitsen”. Autamme myös löytämään oikeat kanavat tuotteen markkinointiin ja maailman valloitukseen.

YRITYKSEN SISÄISTEN JA ULKOISTEN ARVOJEN VAHVISTAMISTA JA NIIDEN ESILLE TUOMISTA YMMÄRRETTÄVÄSTI.
ME OLEMME YRITYSTOIMINNAN MAHDOLLISUUKSIEN PEILI.

IINA

”Monesti sitä luulee itse tietävänsä tasan tarkkaan mitä tarvitsee, mutta loppujen lopuksi oikea tarve on kuitenkin aina jotain muuta. Olen persoonana helposti innostuva, nopeasti aikaansaava ja haluan kokeilla kaikkea uutta – eli juuri se, kenellä on 28 välilehteä pään sisällä auki samanaikaisesti. Ensin tulisi kuitenkin kirkastaa oman pään sisällä itselleen ajatus siitä, että mikä se ”main goal” oikeasti on ja mitä steppejä sinne pääseminen vaatii.

Yritys on kuin yrittäjä itse, eikä kukaan mielellään katsele omaa toimintaansa kriittisesti. Tarvittavat motiivit ja muutoshalut löytyy kuitenkin jokaiselta sisäänrakennettuina, mutta niihin käsiksi pääsemiseen tarvitaan Johannes. Jo ensimmäisen yhteisen keskustelun jälkeen Johannes auttoi valitsemaan avoinna olevista välilehdistä muutaman tärkeimmän ja sulkemaan loput.

Asioita voi ja pitää tehdä omalla tavallaan, tuoden omaa persoonaansa esiin.”

FEELYA PROMOTION

JOHANNES

”Olen 25v työskennellyt erilaisten pienien, suurien, kotimaisten, kansainvälisten yrityksien parissa ja olen saanut paljon kiitosta tekemästäni työstä. Koen olevani siis hyvä työssäni. En ole kuitenkaan osannut kertoa siitä eteenpäin niin, että se herättäisi oikeanlaisen kiinnostuneen ilmapiirin työtäni tarvitsevissa ihmisissä. Nyt olen ensimmäisten kertaa oikeasti innoissani, ja kaikki tämä sillä, että asioista on juteltu ja puhuttu niiden oikeilla nimillä, mutta uudella tavalla. Ja siis voi hitsi, tässä se on!

Iällä ei ole mitään merkitystä, vaan aina voi uudistua, kokeilla uusia asioita ja huomata, että kappas, tutun asian voi tehdä täysin uudella tavalla, kun sitä vain osaa katsoa erilaisesta näkökulmasta. Kun löytää ympärilleen oikeat ihmiset, ei aina edes tarvitse itse luoda tai innostaa, vaan se kaikki syntyy luonnostaan kanssakäymisissä ja ideoita alkaa syntyä itsestään. Asioita tulee kokeilla ja viedä eteenpäin, sillä siitä ei ole hyötyä vain ja ainoastaan itselle, vaan myös asiakkaille.”

JOLEX OY

Anna asiakkaasi kohdata oikea ihminen yrityksen takana palvelurobotin sijaan.
LUPAAMME, että kanssamme yrityksenne näyttää hyvältä sisäisesti sekä ulkoisesti.

“Johanneksella on erinomainen kyky kaivautua ymmärtämään yrityksen toimintaa ruohonjuuritasosta alkaen.”

— Johanneksen asiakas

“Saat varmasti mitä tilaat, huipun palvelun kera!”

— Iinan asiakas

“Johannes kokosi riittävät tiedot, joiden pohjalta yrittäjällä oli parempi ymmärrys valita yritykselle oikea suunta.”

— Johanneksen asiakas

“Tämmöstä en oo tullut ajatelleeks! Huhheijaa!”

— Iinan asiakas

“Johanneksen monipuolisen kokemuksen avulla yritystoiminta kokonaisuutena oli helppo ymmärtää ja oli perusteltua lähteä työstämään tarvittavia muutoksia.”

— Johanneksen asiakas

“Minulle jäi todella hyvä kuva sinun toiminnasta, joten mielellään suosittelen sinua myös muille yrittäjille!”

— Iinan asiakas

Kutsu meidät kahville tutustumaan ja keskustelemaan – luottamuksellisesti ja veloituksetta.

Innostutaan yhdessä ja aletaan töihin! Mikäli emme saa sinua innostumaan, niin tulipahan ainakin vietettyä erilainen ja toivottavasti ajatuksia herättävä kahvitauko!

Laita sähköpostia, soita Johannekselle tai täytä viereinen yhteydenottolomake, niin me otamme yhteyttä sinuun.

Olemme Tampereella, mutta tottuneet kulkemaan kaupungista toiseen.

    Valikko